top of page
  • תמונת הסופר/תעידית פרימס

מרק כתום


מרק כתום

האמת שכולנו יודעים להכין מרק כתום.

ירקות שורש יפים

אז אני אספר לכם כמה קיצורי דרך. לפעמים כשאני באמת עסוקה, המחשבה לשטוף לקלף ולחתוך ערימה של ירקות כתומים נשמע יותר מדי מאתגר. אז לפעמים אני קונה חבילה של כתומים כבר חתוכים ומוכנים.

ואז המשימה אפשרית בהחלט.

אני מאדה את הירקות (אני שמה שכבה של כרוב למטה שהחתיכות לא יפלו לסיר מים).

ירקות כתומים באידוי

אני טוחנת את הירקות עם מוט בלנדר, מוסיפה חלב קוקוס ותבלינים. וזהו!

טיפ גוון: לפעמים שאני מחממת את המרק לאכול אני מוסיפה ציר עצמות וזה לגמרי משנה את הטעם. אפשר גם עם ציר ללא חלב קוקוס כמובן.

.

12 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול
bottom of page