top of page

מרק ירקות עם חלב קוקוס

  • תמונת הסופר/ת: עידית פרימס
    עידית פרימס
  • 12 בדצמ׳ 2017
  • זמן קריאה 1 דקות

1 בצל גדול

כמה שיני שום לפי הטעם

1 כרישה

2-3 תפו"א

2-3 גזר

1-2 קישוא

חצי ראש כרובית

קופסא חלב קוקוס

3 כוסות מים

חצי כפית כורכום וכמון

מלח ופלפל

לטגן בצל שום כרישה כמה דקות ואז להוסיף את הירקות. לא צריך לדייק - לא בכמות ולא בסוג ירק, זה טעים עם כל מגוון של ירקות.

להוסיף את החלב קוקוס , מים, ותבלינים (גם פה לפי הטעם, תוסיפו יותר)

אני משתמשת בתבלינים של איילת, מאוד איכותיים וטעימים.

לבשל על אש נמוכה עד שהכל מתרכך.

רעיונות לגוון:

אפשר בחמש דקות האחרונות להוסיף ירוקים – תרד או מנגולד או קייל.

אפשר להינות ככה או לטחון, הרעיון שזה מרק בסיסי וכל פעם הוא יוצא קצת אחרת.

תנסו פעם עם ירקות כתומים במקום תפו"א וכרובית.

בתיאבון !

Comments


bottom of page