הקרקרים האהובים עליי בעולם העליתי לאתר לפני המון זמן - הנה הלינק
אבל לפעמים בא לי להכין משהו הכי פשוט ומהיר. לפעמים אין זמן או אין חשק להתעסק במטבח, אתם מכירים את זה... למצבים האלו יש לי את הקרקר הכי פשוט ומהיר בעולם :) טעים זה מובן מאליו. המתכון גם ללא גלוטן, ללא דגנים, וקל להסב אותו לטבעוני אם צריך.
רק 3 מרכיבים !!
כוס קמח שקדים
ביצה
כף שמן זית או קוקוס
בגדול זהו....
מערבבים את קמח השקדים עם ביצה, כף שמן ,וטיפה מים.
יש לי 2 אופציות אהובות להוסיף טעם –
להוסיף כף זעתר וזה גם טעים וגם הקרקר תופס צבע יפה. אפשר בנוסף להוסיף כפית אבקת בצל.
או להוסיף כף שמרי בירה וזה כמובן נותן לקרקר טעם "פרמגני".
כמובן תרגישו חופשיים להוסיף כל תבלין שעולה על דעתכם. במוזה איטלקית? תוסיפו אורגנו ובזיליקום!
אז מוסיפים את התבלין הרצוי ומערבבים עד שהופך להיות כדור קטן של בצק.
מרדדים לשיכבה דקה – כמה שהבצק יהיה יותר דק, הקרקר יהיה יותר קראנצי.
חותכים את הבצק לקרקרים עם חותך פיצה (סכין עגולה מגלגלת)
אופים על 190 מעלות כ8 דקות.
מנסים לא לגמור את הכל בארוחה אחת ;)
אפשר כמובן להכפיל ולהשליש את המתכון
Comments