top of page

גבינת קשיו טבעונית

  • תמונת הסופר/ת: עידית פרימס
    עידית פרימס
  • 29 ביולי 2020
  • זמן קריאה 1 דקות


ree


חיפשתי הרבה זמן מתכון לגבינה טבעונית בריאה ופשוטה. ניסיתי כמה ולא התלהבתי. או שהיה מסובך מדי או שלא היה כל כך טעים, או שהמרקם לא עשה לי את זה. גם אין הרבה אופציות לקניה בשוק. רוב הגבינות הטבעוניות כוללות תוספים, סויה, שמנים צמחיים והרבה מרכיבים שאני לא מעוניינת לאכול. מיותר לציין שהן גם יקרות.

כמה שמחתי שמצאתי את המתכון הזה !! מתכון פשוט להכנה, עם מרכיבים אמיתיים, והכי חשוב – טעיםםםםםם!!! עומד בכל הדרישות שלי וגם שלכם.

כוס קשיו נא כמובן

1/8 כוס שמן קוקוס

2 כפות מיץ לימון

1/4 כפית מלח

כף פתיתי בירה

ree


קודם כל להשרות את הקשיו, בקערת זכוכית.

דרך הרגילה - להשרות במים קרים לעד 8 שעות.

דרך המזורזת – להשרות במים רותחים 20 דקות.

לשטוף את הקשיו ולהוסיף ;לבלנדר עם כל המרכיבים. מבלנדריםבבלנדר כמה דקות עד שהממרח קרמי וחלק.

שמתי בקופסה למקרר.









ree


חלק פרסתי ושמתי בצנצנת עם שמן זית.













ree

הכנתי שפעם שניה במגימיקס הפעם. והוספתי הרבה בזילקום (בערך חצי חבילה גדולה) וקצת עירית. יצא מעולה, ממליצה בחום.



המתכון נלקח מ www.powerhungry.com


תגובות


bottom of page