• עידית פרימס

גבינת קשיו טבעונית





חיפשתי הרבה זמן מתכון לגבינה טבעונית בריאה ופשוטה. ניסיתי כמה ולא התלהבתי. או שהיה מסובך מדי או שלא היה כל כך טעים, או שהמרקם לא עשה לי את זה. גם אין הרבה אופציות לקניה בשוק. רוב הגבינות הטבעוניות כוללות תוספים, סויה, שמנים צמחיים והרבה מרכיבים שאני לא מעוניינת לאכול. מיותר לציין שהן גם יקרות.

כמה שמחתי שמצאתי את המתכון הזה !! מתכון פשוט להכנה, עם מרכיבים אמיתיים, והכי חשוב – טעיםםםםםם!!! עומד בכל הדרישות שלי וגם שלכם.

כוס קשיו נא כמובן

1/8 כוס שמן קוקוס

2 כפות מיץ לימון

1/4 כפית מלח

כף פתיתי בירה



קודם כל להשרות את הקשיו, בקערת זכוכית.

דרך הרגילה - להשרות במים קרים לעד 8 שעות.

דרך המזורזת – להשרות במים רותחים 20 דקות.

לשטוף את הקשיו ולהוסיף ;לבלנדר עם כל המרכיבים. מבלנדריםבבלנדר כמה דקות עד שהממרח קרמי וחלק.

שמתי בקופסה למקרר.











חלק פרסתי ושמתי בצנצנת עם שמן זית.














הכנתי שפעם שניה במגימיקס הפעם. והוספתי הרבה בזילקום (בערך חצי חבילה גדולה) וקצת עירית. יצא מעולה, ממליצה בחום.



המתכון נלקח מ www.powerhungry.com


20 צפיות

כל הזכויות שמורות לעידית פרימס © 

עיצוב ובניית אתרים: www.wixandme.com