• עידית פרימס

כרובית אפויה



אני מתה על מצלבים! כרובית, ברוקולי, כרוב, בוק צואי, קייל, כרוב ניצנים, מה יש לא לאהוב ?!

הם כל כך טעימים שאין צורך בבישול מורכב, קצת להקפיץ בשמנז וטעים מאוד.


ובכל זאת, בשביל הגוון, הנה מתכון להעלות ברמה את הכרובית.




חותכים את הכרובית לפרחים בגודל דומה (שייקח לכל החתיכות בערך אותו זמן להתבשל).








והנה החלק המעניין. שמתי בקערה בערך כפית מכל תבלין – פפריקה, כורכום, קארי, טימין, קינמון , שום, אבקת בצל, פלפל, מלח . אפשר כמובן לוותר על תבלין שאתם לא ממש אוהבים. ולשים יותר או פחות. (על הקינמון חשבתי פעמיים, בסוף הוספתי). שמתי מעל כמות נדיבה של שמן זית וערבבתי.


ניגבתי כל פרח בשמן המתובלן וסידרתי את פרחי הכרובית כל תבנית.


אפיתי בתנור על 200 מעלות כ-25 דקות. יצא מעולה!! כל הטעמים התערבבו להם ביחד בסינרגיה מוחלטת ויצא טעים ביותר !!

13 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול