• עידית פרימס

עוגיות שוקולד שקדים

עודכן ב: יול 29


עוד מתכון נורא פשוט להכנת עוגיות בסיסיות, ללא גלוטן, ללא דגנים, טבעוני, ועברו את מבחן הילדים.

אזהרה ידידותית: העוגיות ככ עשירות בטעם שאני חייבת לציין שאפילו אותי קצת הפתיעו. הטעם השוקולדי מאוד עשיר ויכול להיות חזק מדי עבור אנשים שלא מתים על שוקולד.

מצרכים:

3/4 כוס קמח שקדים

1/3 כוס קקאו טהור

3 וחצי כפות סוכר קוקוס

3/4 כפית אבקת אפיה

1/4 כפית מלח

1/4 כוס מים

הוספתי גם 1/4 כפית תמצית שקדים – לא חובה. אפשר להוסיף וניל, שוקולד ציפס, או חתיכות קוקוס...נראה לי פעם הבאה אוסיף תמצית מנטה.

לערבב את היבשים ואחכ להוסיף את המים. אני הכפלתי את המתכון ויצאו לי 20 עוגיות גודל בינוני.

לאפות על 175-180 מעלות כ12-14 דקות. להוציא ולתת לשבת להתקרר עוד כ10 דקות. לנסות לא לאכול את כולם ביום אחד :)

בכל עוגיה יש 5 גרם סוכר (כפית) - אם זה יותר מדי, אפשר להוריד את כמות הסוכר במתכון או להשתמש בממתיק המועדף עליכם.

הכנתי מזה קינוח מושחת לחלוטין - 2 עוגיות ומעל כ3 כפות של הגלידה האיכותית והטבעונית של ilo

המתכון נלקח מ powerhungry.com

#טבעוני #ללאגלוטן #ללאדגנים

כל הזכויות שמורות לעידית פרימס © 

עיצוב ובניית אתרים: www.wixandme.com