top of page
תמונת הסופר/תעידית פרימס

ממרח ארטישוק

עודכן: 26 באוג׳ 2021


דיפ ארטישוק

חגגנו אצלי בבית יום הולדת 17 לבת הבכורה שלי, לכל המשפחה, הכנתי מלא תבשילים וסלטים.

רציתי להכין איזהשהו ממרח חדש ומצאתי מתכון מעניין באתר theblendergirl.com

ממש טעים ומומלץ! וכמובן קריטריה חשובה - יחסית מהיר ופשוט :)

מרכיבים:

כף שמנז

כוס בצל קצוץ

כף שום קצוץ

חצי כוס ציר ירקות (או מים)

2 כוסות לבבות ארטישוק - צנצנת או קפוא

חצי כוס אגוזי קשיו, מושרה במים כמה שעות

כף מיץ לימון

כף שמרי בירה (nutritional yeast)

כפית וחצי טימין

חצי כפית מלח

טיפה פלפל

2 כפות פטרוזיליה קצוצה

לטגן את הבצל ושום בשמנז כ5 דקות.

זו צנצנת הגדולה של ארטישוק שקניתי. כמובן שעדיף לא בשמן חמניות אבל זה מה שהיה. שטפתי את הארטישוק טוב טוב בכדי להוריד את הנוזל שיש בצנצנת. אם משתמשים בקפוא אז צריך לבשל/לאדות אותו קודם.

לשים בבלנדר הכל (כולל הבצל), חוץ מהפטרוזיליה. לבלנדר כדקה עד שהממרח חלק וטקסטורה נעימה.

להגיש עם פטרוזיליה. יש המלצה לטפטף מעל שמן טראפל (truffle oil)

222 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול
bottom of page