החלטתי שבא לי קצת גוון מהחלב שקדים וחלב קשיו שאני בדרך כלל מכינה אז הפעם הכנתי חלב מגרעיני דלעת.
גרעיני דלעת מועילים לנו משום שיש להם הרבה מינרלים וערכים, לדוגמא:
אבץ
מגנזיום
נחושת
סיבים
ברזל
אז השריתי כוס של גרעיני הדלעת למשך כל הלילה
בבקר שטפתי את הגרעינים ושמתי בבלנדר עם:
4 כוסות מים
ממתיק - אפשר סילאן מייפל תמרים או דבש. אני שמתי כף דבש (שלא עבר תהליך חימום).
אפשר קצת וניל או מלח, לפי הטעם
בלנדרתי עד שהיה ממש קצפתי (לפחות דקה) ואז סיננתי עם שקית מיוחדת של חלב
אגוזים
החלב מחזיק רק כ-4 ימים אז אפשר לאפות ולבשל איתו ולשים אותו בקפה\תה
עכשיו נשאלת השאלה מה עושים עם מה שנשאר בשקית, הגרעינים עצמם ??
אז תעברו לפוסט של הלחם גרעינים וזרעים ותראו :)