top of page
  • תמונת הסופר/תעידית פרימס

שוקולד !! איכותי וטבעוני





באמת אפשר להכין בבית שוקולד איכותי וטעים . כבר יש לי מתכון פשוט ומוצלח באתר --

הנה מתכון חדש, חברה טובה שלי מירב מכינה ככה והחלטתי לנסות. יצא מטורף, גם הבנות שלי וחברים שלהן עפו על זה. והכי כייף - אתם בקלות שולטים בכמות הממתיק.


מרכיבים:


200 גרם עיסת קקאו - אני משתמשת בקקאו של "התבלינים של איילת" . תראו כמה מדהים נראה , שיא האיכות והטעם.


חצי כוס טחינה


מייפל - 3-8 כפות


תוספות - שקדים, פקאן, חמוציות, מה שאתם אוהבים




המסתי בסיר קטן בעדינות את עיסת הקקאו . הוספתי את הטחינה, כמות קטנה, לא כל כך הבחינו בטעם בתוצר הסופי. מי שמת על טעם שומשום, שיוסיף יותר.

בסוף הוספתי את המייפל - לי נראה שהמתוק של המייפל הכי מתאים לטעם של שוקולד, הוא "מחמיא" לו. שמתי 3 כפות וערבבתי.

הוצאתי שליש כמות לתבנית קטנה .

הוצאתי עוד שליש לתבנית נוספת והוספתי לה שקדים .

לשליש שנשאר בסיר - הוספתי 2 כפות מייפל - במכוון שהשוקולד הזה יהיה יותר מתוק. העברתי אותו לתבנית .


כל התבניות למקפיא כמה שעות.

הוצאתי ושברתי לחתיכות (בגדלים שונים ). כל פעם אני מוציאה, לוקחת, ומחזירה למקפיא.


גם השוקולד המתוק היה לי סבבה, לא מתוק מדי, הילדים בעיקר אכלו ממנו אבל גם אהבו את השוקולד הפחות מתוק.

תכינו בפעם הראשונה עם 100 גרם עיסת קקאו ותראו כמה קל לעבוד איתו. ותשחקו עם כמות הממתיק.






242 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול
bottom of page