top of page
  • תמונת הסופר/תעידית פרימס

עוגיות שקדים


אומנם הכל אצלי ללא גלוטן אבל אני גם אוהבת אופציות של עוגיות ללא דגנים. הנה מתכון בסיסי שאני מכינה הרבה.

מצרכים:

כוס קמח שקדים

כפית אבקת אפיה (ללא אלומיניום)

כפית קינמון (אני שמה 2-3)

טיפה מלח

2 כפות סוכר קוקוס

רבע כוס חמאת שקדים

2 כפות שמן קוקוס

כפית וניל

2 כפות חלב שקדים/קשיו/מים.

לערבב את היבשים ובנפרד את הרטובים. לערבב את הרטוב לתוך היבש, אפשר להוסיף רבע עד חצי כוס אגוזי מלך, פקאן, צימוק, שוקולד ציפס, מה שאוהבים. בתמונה שלי רואים אגוזי לוז באמצע העוגייה.

לאפות על 175 כ-10 דקות.

העוגיות האלו מאוד עשירות, עם כל ביס טועמים את החמאת השקדים. מי שאוהב עוגיות עדינות זה לא בשבילכם! ראה הוזהרתם

המתכון נלקח מ-doctoroz.com

100 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול
bottom of page