![בזיליקום בדרך להיות פסטו](https://static.wixstatic.com/media/ddd870_88b25b3fd9524999a23f5f80bb926dda~mv2.jpg/v1/fill/w_107,h_60,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/ddd870_88b25b3fd9524999a23f5f80bb926dda~mv2.jpg)
פסטו עם עלי בזילקום אורגניים שנקטפו היום בבקר - ואו נראה מדהים
פשוט לשים במגימיקס עם שמנז ומלח. ואם כבר לכלכתי את המגימיקס אז הכנתי 2 צנצנות - אחד עם צנובר ועוד אחד עם אגוזי ברזיל.
![](https://static.wixstatic.com/media/ddd870_4da490255faf409a8b6b0c07a1d94724~mv2.jpg/v1/fill/w_153,h_86,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/ddd870_4da490255faf409a8b6b0c07a1d94724~mv2.jpg)
אפשר קודם לחמם את הצנובר במחבט 2 דקות להוציא את הטעם ואת השמן, אבל לא חובה, מי שמעדיף לא לחמם אגוזים.
![](https://static.wixstatic.com/media/ddd870_88fb35964e7745c6829ed48e089480d5~mv2.jpg/v1/fill/w_107,h_60,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/ddd870_88fb35964e7745c6829ed48e089480d5~mv2.jpg)
הצעות לשימוש:
חטיף מצוין עם הקרקרים המיוחדים שלי
מנה ראשונה לארוחה עם אורחים, עם ירקות או קרקרים
ממרח בכריך
ארוחה עם אטריות /פסטה/אורז
טיפ: כל פעם, תכינו את זה קצת אחרת, עם ירוקים שונים ו/או אגוזים שונים
מוסיפים את זה לארוחה משעממת וזה מעורר את הטעם!