פסטו עם עלי בזילקום אורגניים שנקטפו היום בבקר - ואו נראה מדהים
פשוט לשים במגימיקס עם שמנז ומלח. ואם כבר לכלכתי את המגימיקס אז הכנתי 2 צנצנות - אחד עם צנובר ועוד אחד עם אגוזי ברזיל.
אפשר קודם לחמם את הצנובר במחבט 2 דקות להוציא את הטעם ואת השמן, אבל לא חובה, מי שמעדיף לא לחמם אגוזים.
הצעות לשימוש:
חטיף מצוין עם הקרקרים המיוחדים שלי
מנה ראשונה לארוחה עם אורחים, עם ירקות או קרקרים
ממרח בכריך
ארוחה עם אטריות /פסטה/אורז
טיפ: כל פעם, תכינו את זה קצת אחרת, עם ירוקים שונים ו/או אגוזים שונים
מוסיפים את זה לארוחה משעממת וזה מעורר את הטעם!