top of page
  • תמונת הסופר/תעידית פרימס

לביבת זוקיני ענקית



עונת הזוקיני / קישוא ממש ארוכה. באיזהשהו שלב פשוט נמאס.....

אז אני מפסיקה לקנות וממתינה בסבלנות שיחזור החשק לזוקיני.


אז זה בדיוק מה שעשיתי , ושבוע שעבר לרוב הפתעתי היה לי קרייבינג לזוקיני. קרייבינג מוזר, אני מודה🙃

אז מה הכנתי ? לביבה ! אחת ענקית


גירדתי זוקיני אחד בגודל בינוני. הוספתי : שתי כפות אבקת גרעיני דלעת שתי כפות גדושות קמח חומוס ביצה ותבלינים – מלח פלפל שום ואבקת בצל.


ערבבתי טוב והכנתי לביבה אחת גדולה ושמנה, בגודל של המחבת. טיגנתי בכף שמן קוקוס. אפשר כמובן לאפות כלביבות או כ-מאפינים קטנים.

זה ארוחה קלילה מושלמת, במיוחד אם אוכלים ביחד עם סלט או גבינה או כל מה שבא לכם.


אופציה גיוון בקמח – במקום קמח חומוס אפשר קמח שקדים או קמח עדשים או קמח אורז.

עוד דרך לשנות זה גיוון בתבלינים וללכת לכוון של תבלינים איטלקיים כמו אורגנו בזילקום וטימין .


והכי טוב - גיוון בירק ! להכין את אותו מתכון עם כרובית לדוגמא או ברוקולי או גזר ואם יש עוד 5 דקות לגרד בצל, בצל תמיד מוסיף ומעמיק את הטעם.

יאללה לכו להכין! מבטיחה שתאהבו

32 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול
bottom of page