• עידית פרימס

עוגיות אגוזי מלך


כל שנה לכבוד חג הפסח חמתי טוחנת הרבה אגוזי מלך ואני אוהבת לקחת הביתה להכין עוגיות.

השנה הכנתי 2 סוגים של עוגיות :

העוגיות המוצלחות:

כוס אגוזי מלך טחונים

רבע כוס קמח קוקוס

ממתיק – לפי הטעם. אני הוספתי 4 כפות סילאן אבל אולי תעדיפו קצת יותר כי לאגוזי מלך יש טעם קצת מר.

4-6 כפות שמן קוקוס מומס

כפית קינמון ו/או אגוז מוסקט

כף וניל

ערבבתי הכל, הכנתי עוגיות ואפיתי על 160 מעלות 12+ דקות

זה קינוח מושלם - כוס קפה (עם חלב קוקוס) עם 2 עוגיות ואגוז ברזיל :)

ורסיה נוספת:

הכנתי עוד סבב של עוגיות אגוזי מלך- עם ביצה , קינמון, קצת אבקת אפיה, קצת שמן קוקוס מומס וקצת סילאן. הוספתי רק טיפה ממתיק, והעוגיות יצאו מרירות והיו מצויינות לטעמי עם כוס קפה. אבל זה רק לhardcore בינינו. אנשים שאוהבים עוגיות רגילות לא יתלהבו בכלל.

#ללאגלוטן #ללאדגנים

כל הזכויות שמורות לעידית פרימס © 

עיצוב ובניית אתרים: www.wixandme.com