את המתכון הזה החלטתי להכין ליום ההולדת שלי. מצאתי אותו לפני כשנתיים ומיד התאהבתי בו וסוף סוף יצא לביצוע...!
המתכון של https://elanaspantry.com/orange-dark-chocolate-chip-scones/
מי שעוקב אחריי יודע שאני מתה על אילנה וזה לא המתכון הראשון שלה שאני מתרגמת עבורכם. (יש לה עוד כמה וריאציות של סקונס למי שאוהב/ת.) חייבת לציין שזה פחות יבש מסקון קונבנציונלי אבל זה צפוי.
2 כוסות קמח שקדים
3/4 כפית סודה לשתיה
חצי כוס שוקולד ציפס
כף זסט של תפוז (גירוד של הקליפה)
ביצה
3 כפות דבש
לערבב בקערה את היבשים – שקדים, סודה, שוקולד, זסט – אני השתמשתי בגרידה של לימון במקום תפוז.
בקערה נפרדת לערבב את הביצה עם הדבש – אני השתמשתי במייפל במקום. לערבב את הרטוב ליבש עד שמקבלים גוש אחד של בצק.
להכין ממנו עוגה עגולה בעובי של כסנטימטר.
לחתוך כמו פרוסות פיצה.
לאפות על 170-175 כ10-15 דקות. (לי לקח רבע שעה).
אני מוכנה להודות שהתמונות לא יצאו משהו משהו אבל הוא ממששש טעים. תעדכנו אותי אם הכנתם ואם אהבתם!