עידית פרימס
9 אוג 20231 דקות
עונת הזוקיני / קישוא ממש ארוכה. באיזהשהו שלב פשוט נמאס.....
אז אני מפסיקה לקנות וממתינה בסבלנות שיחזור החשק לזוקיני.
אז זה בדיוק מה שעשיתי , ושבוע שעבר לרוב הפתעתי היה לי קרייבינג לזוקיני. קרייבינג מוזר, אני מודה🙃
אז מה הכנתי ? לביבה ! אחת ענקית
גירדתי זוקיני אחד בגודל בינוני.
הוספתי :
שתי כפות אבקת גרעיני דלעת
שתי כפות גדושות קמח חומוס
ביצה
ותבלינים – מלח פלפל שום ואבקת בצל.
ערבבתי טוב והכנתי לביבה אחת גדולה ושמנה, בגודל של המחבת.
טיגנתי בכף שמן קוקוס.
אפשר כמובן לאפות כלביבות או כ-מאפינים קטנים.
זה ארוחה קלילה מושלמת, במיוחד אם אוכלים ביחד עם סלט או גבינה או כל מה שבא לכם.
אופציה גיוון בקמח – במקום קמח חומוס אפשר קמח שקדים או קמח עדשים או קמח אורז.
עוד דרך לשנות זה גיוון בתבלינים וללכת לכוון של תבלינים איטלקיים כמו אורגנו בזילקום וטימין .
והכי טוב - גיוון בירק ! להכין את אותו מתכון עם כרובית לדוגמא או ברוקולי או גזר
ואם יש עוד 5 דקות לגרד בצל, בצל תמיד מוסיף ומעמיק את הטעם.
יאללה לכו להכין! מבטיחה שתאהבו