עידית פרימס

29 נוב 20181 דקות

SCONES סקונס שוקולד ותפוז

את המתכון הזה החלטתי להכין ליום ההולדת שלי. מצאתי אותו לפני כשנתיים ומיד התאהבתי בו וסוף סוף יצא לביצוע...!

המתכון של https://elanaspantry.com/orange-dark-chocolate-chip-scones/

מי שעוקב אחריי יודע שאני מתה על אילנה וזה לא המתכון הראשון שלה שאני מתרגמת עבורכם. (יש לה עוד כמה וריאציות של סקונס למי שאוהב/ת.) חייבת לציין שזה פחות יבש מסקון קונבנציונלי אבל זה צפוי.

  • 2 כוסות קמח שקדים

  • 3/4 כפית סודה לשתיה

  • חצי כוס שוקולד ציפס

  • כף זסט של תפוז (גירוד של הקליפה)

  • ביצה

  • 3 כפות דבש

לערבב בקערה את היבשים – שקדים, סודה, שוקולד, זסט – אני השתמשתי בגרידה של לימון במקום תפוז.

בקערה נפרדת לערבב את הביצה עם הדבש – אני השתמשתי במייפל במקום. לערבב את הרטוב ליבש עד שמקבלים גוש אחד של בצק.

להכין ממנו עוגה עגולה בעובי של כסנטימטר.

לחתוך כמו פרוסות פיצה.

לאפות על 170-175 כ10-15 דקות. (לי לקח רבע שעה).

אני מוכנה להודות שהתמונות לא יצאו משהו משהו אבל הוא ממששש טעים. תעדכנו אותי אם הכנתם ואם אהבתם!

#ללאגלוטן #ללאדגנים #קינוחבריא

    740
    0