עידית פרימס

19 דצמ 20171 דקות

לביבות בטטה - לא רק לחנוכה

אילו הלביבות שהכנתי השנה לחנוכה.

קילפתי ואידיתי 2 בטטות גדולות.

בתמונה יש גם קישוא – הוא רק תפס טרמפ במאדה, לא שייך ללביבות. (קישוא אורגני מאודה הוא כל כך מתוק שלא צריך להוסיף שום תבלין או שמן.)

חזרה ללביבות - מעכתי את הבטטה עם קינמון, ציפורן, ואגוז מוסקט.

הוספתי ביצה ואבקת גרעיני דלעת ( רבע עד חצי כוס, לפי הטעם). זה מוסיף גם טעם וגם חלבון ללביבה כך שהיא יותר משביעה.

מרחתי מעל הלביבות קצת שמן זית ואפיתי על 180, וזהו!

בתיאבון!

#ללאגלוטן #ירקות #טבעוני

    410
    0