עידית פרימס

22 נוב 20171 דקות

לחם זוקיני

מצרכים:

  • 3 ביצים

  • 2 -3 כפות סוכר קוקוס

  • רבע כוס רסק תפוח עץ לא ממותק

  • וכף שמן קוקוס

  • כוס זוקיני מגורד (גס)

  • כוס ורבע קמח שקדים

  • רבע כוס קמח טפיוקה או קמח אורז

  • 2 כפות קמח קוקוס

  • כפית וחצי סודה לשתייה

  • חצי כפית מלח

  • כפית קינמון (אני שמה פי 2-3 קינמון מהכמות המבוקשת תמיד)

  • כוס אגוזים ו/או זרעים

לערבב את הביצים , סוכר קוקוס, רסק תפוח עץ, ושמן קוקוס


 

 
אחרי שזה מעורבב היטב להוסיף את הזוקיני ולערבב שוב. להוסיף את הקמח שקדים, קמח טפיוקה/ אורז, קמח קוקוס, סודה לשתייה, מלח, וקינמון

לערבב הכל ואז להוסיף כוס אגוזי מלך ( אני שמתי תערובת של אגוזי מלך גרעיני חמניה וגרעיני דלעת).
 

 
לאפות על 175 מעלות כ35-40 דקות.

בתיאבון !

המתכון מ bakerita.com והנה הלינק
 

 
http://www.bakerita.com/paleo-zucchini-bread/

#לחםללאגלוטן #ללאגלוטן

    660
    0