הודעתי חודש שעבר שאני ובננות כבר לא אויבות, אז זה מתכון קצת יותר משוכלל מהלחם בננה שהעליתי אז. גם הטעם של הבננות קצת יותר מורגש.
הכנתי מתכון כפול ואפיתי אותו כמעט עד הסוף. כך שכל פעם שאני מחממת, אני יכולה ממש לאפות אותו והוא לא מתיבש.
הכנתי אחד ככה ואחד עם שוקולד ציפס.
מרכיבים:
3 בננות בשלות
4 ביצים
כף שמן קוקוס מומס
כפית וניל
כוס אגוזי מלך טחונים
רבע כוס קמח קוקוס
כפית וחצי קינמון
1/4 כפית אגוז מוסקט
3/4 כפית אבקת אפיה
1/4 כפית סודה לשתיה
1/2 כפית מלח
כוס וחצי זוקיני גרוס
למעוך את הבננות ולהוסיף את הביצים, שמן, וניל ולערבב.
להוסיף את אגוזי המלך והיבשים ולערבב היטב. להוסיף בעדינות את הזוקיני.
לשים בתבנית ולאפות על 180 כשעה ואף יותר, תלוי בגובה הלחם.
יוצא יותר כמו עוגה מלחם. המלצה שלי למרוח את חמאת האגוזים האהובה עליכם וזה קינוח מושששלם.
ככה נראה לפני אפיה-
וככה אחרי -
המתכון נלקח מ -
http://www.fitmamarealfood.com/zucchini-banana-walnut-flour-bread/