• עידית פרימס

עוגיות טייגר נאט


העוגיות האלו מתאימים לאנשים עם אלרגיות כי הן ללא דגנים, ללא אגוזים וכמובן ללא גלוטן. והן ממש טעימות גם עבור אנשים שאין להם ענין בעוגיות "מיוחדות"! הן פשוט רכות ועשירות בטעם. אחת הבנות שלי, שלא אוהבת עוגיות בכלל, אוהבת את העוגיות האלו.

מי שלא מכיר, טייגר נאט הוא בעצם פקעת שלמרות השם, הוא לא אגוז. אפשר לקנות אותו אצל "שקוף שזה טבעי".

מרכיבים:

כוס דחוס של קמח טייגר נאט

8 תמרים (להוציא את הגרעין)

רבע כוס שמן קוקס

ביצה

כפית וניל

כפית וחצי (או יותר) קינמון

חצי כפית (או יותר) גינגר

חצי כפית סודה לשתיה

רבע כפית מלח

לערבב במיקסר את המרכיבים הרטובים ואז להוסיף את היבשים.

להכין עוגיות, לאפות על 175 מעלות כ 8-12 דקות, תלוי בגודל של העוגיות. אני אוהבת עוגיות קטנות כך שאוכל לאכול שניים :)

המתכון הזה שייך ל nourishingmeals.com , בלוג של תזונאית שהמציאה את כל המתכונים לספר של ד"ר תום אובריאן "the autoimmune fix" , ספר מצויין עם הרבה אינפורמציה על התמודדות עם מחלות אוטו אימיון.

#ללאגלוטן #ללאדגנים #ללאאגוזים

כל הזכויות שמורות לעידית פרימס © 

עיצוב ובניית אתרים: www.wixandme.com