• עידית פרימס

פסטה שמנת טבעונית


אני בדרך כלל לא אוכלת פסטות. ניסיתי הרבה סוגים ללא גלוטן והם לא כל כך טעימים לי אז אני מעדיפה לוותר. אבל יש פסטה אחת מקמח עדשים אדומות שהיא די טעימה אז לפעמים , אם אני זקוקה ל"מסיבת פחממות" אחרי אימון חזק אז אני אכין.

אבל תנסו את זה עם כל פסטה שאתם אוהבים. אפילו הבת שלי שמאוד אוהבת פסטה עם שמנת חלבית, אוהבת את זה! עידית פרימס

אז קודם מכינים את הפסטה , מחזירים לסיר עם חלב קוקוס (או שמנת קוקוס) וכפית עד כף פתיתי בירה. (מי שלא מכיר, אין לזה קשר לא לפתיתים ולא לבירה...) מפזרים את הפתיתים מעל הפסטה והם נספגים לתוך החלב. את התהליך הזה עושים פעמיים ואז זה יוצא מאוד "שמנתי" כמו בתמונה. להוסיף תבלינים, מלח, פלפל, לפי הטעם האישי.

חוץ מהטעם הטוב, בפתיתי בירה יש כמות מכובדת של מינרלים, חלבון, סיבים וויטמני בי. מצויין לטבעונים וצמחונים ואוכלי הכל!

#ללאגלוטן #טבעוני

כל הזכויות שמורות לעידית פרימס © 

עיצוב ובניית אתרים: www.wixandme.com