אני מתה על סלט שורשים ובדרך כלל מתעצלת ללכלך את המגימיקס . חג יום העצמאות זה הזדמנות טובה, כי גם ככה צריך להכין מלא סלטים.
יום קודם, כבר חתכתי הכל ושמתי במקרר . ביום העצמאות עצמו, אני מתחילה להכין את האוכל רק שעה וחצי לפני שנוחתים אצלי 20-30 איש.
הסלט הזה הכנתי מ5 ירקות חיים:
2 שומר
2 לפת
1 זוקיני
1-2 גזר
כרבע עד שליש כרוב
הכל פרסתי במגימיקס . מערבבים הכל עם הרוטב המיוחד הטעים, שנמצא גם באתר שלי ב"ממרחים".
מקשטים למעלה עם פטרוזיליה, כוסברה, קצח, שומשום, גרעיני דלעת .