• עידית פרימס

מאפה כלבוינק


תסלחו לי על השם, זה השפעת הקיבוצניקית שבי. אפשר גם לקרוא לזה פשטידה עדשים מנגולד דלעת.

מצרכים:

  • עדשים מונבטים

  • מנגולד או עלים אחרים

  • חצי כוס אבקת גרעיני דלעת

  • 2 כפות ציאה שישבו כרבע שעה במים

  • 2-3 כפות פסיליום

  • כף המפ

האמת שלא תכננתי את זה. פשוט היו לי הרבה שאריות בבית אז הפכתי אותם לפשטידה. נשאר לי בערך כוס וחצי עדשים מונבטים שאידיתי יומיים קודם.

ונשאר לי מנגולד שהכנתי בארוחת צהריים, אפשר כל סוג ירק מבושל אחר.

ערבבתי את העדשים והמנגולד עם הציאה ופסיליום, להדביק את הכל ביחד. אבל אפשר פשוט להשתמש בביצה במקום.

הוספתי כחצי כוס אבקת גרעיני דלעת של "שקוף שזה טבעי", זה מגדיל את כמות החלבון בפשטידה.

הוספתי כשתי כפות המפ ותבלינים.

אפיתי על 180 מעלות. דווקא יצא נחמד, מנה משביעה.

#ללאגלוטן #טבעוני #קטניות #מונבט

כל הזכויות שמורות לעידית פרימס © 

עיצוב ובניית אתרים: www.wixandme.com