top of page

לביבות בטטה - לא רק לחנוכה

  • תמונת הסופר/ת: עידית פרימס
    עידית פרימס
  • 19 בדצמ׳ 2017
  • זמן קריאה 1 דקות

לביבה בטטה

אילו הלביבות שהכנתי השנה לחנוכה.

קילפתי ואידיתי 2 בטטות גדולות.

בתמונה יש גם קישוא – הוא רק תפס טרמפ במאדה, לא שייך ללביבות. (קישוא אורגני מאודה הוא כל כך מתוק שלא צריך להוסיף שום תבלין או שמן.)

חזרה ללביבות - מעכתי את הבטטה עם קינמון, ציפורן, ואגוז מוסקט.

הוספתי ביצה ואבקת גרעיני דלעת ( רבע עד חצי כוס, לפי הטעם). זה מוסיף גם טעם וגם חלבון ללביבה כך שהיא יותר משביעה.

מרחתי מעל הלביבות קצת שמן זית ואפיתי על 180, וזהו!

בתיאבון!

Comments


bottom of page