top of page
  • תמונת הסופר/תעידית פרימס

חומוס (רגיל או ורוד)

עודכן: 27 באפר׳ 2023




יש הרבה תוספים וחומרים משמרים בחומוס שקונים בסופר. והאמת, די פשוט להכין חומוס בבית. כמובן אפשר להשרות להנביט ולבשל את גרגירי החומוס אבל אפשר גם להשתמש בקופסת שימורים.

אני אוהבת לקנות חומוס מונבט !! ואז צריך לבשל אותם, אז אם אין לכם זמן תישארו עם קופסאות שימורים.

אני ממש ממליצה על המונבט - הוא יותר קל לגוף לעכל , לפרק, ולספוג ערכים תזונתיים.



מערבבים בבלנדר או מגימיקס חומוסים (עם חלק מהנוזל), טחינה גולמית, מיץ לימון (הרבה!) ו/או ליים, כמון , שום, מלח .


אני אוהבת להוסיף סלק להפוך אותו לצבע ורוד יפה!


מגישים בצלוחית יפה עם שמן זית מעל .

אני גם אוהבת לשים כמה גרגירי חומוס שלמים מעל החומוס , בשביל היופי והמרקם.





49 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול
bottom of page