עשיתי פסטו ירוק עם זוקיני (כן, ראו), בזיליקום, פטרוזיליה, אגוזים (אפשר צנובר או מלך אבל אפשר גם בלי אגוזים), מלח ושמן זית.
חיממתי קצת את הצנובר במחבט ואז פשוט זרקתי הכל למגימיקס, יצא נהדר.
הצעות לשימוש: ארוחה עם אטריות /פסטה/אורז
חטיף מצוין עם הקרקרים המיוחדים שלי.
מנה ראשונה שיש אורחים, עם ירקות או קרקרים.
ממרח בכריך
טיפ: כל פעם, תכינו את זה קצת אחרת, עם ירוקים שונים ו/או אגוזים שונים
מוסיפים את זה לארוחה משעממת וזה מעורר את הטעם!