• עידית פרימס

לחם superfood


מצרכים:

כוס וחצי גרעיני דלעת (אני השתמשתי בכוס קמח גרעיני דלעת של שקוף שזה טבעי וחצי כוס גרעינים)

כוס קמח כוסמת או אורז

כוס שקדים

חצי כוס גרעיני חמנייה

3 כפות גדושות פסיליים psyllium husk ))

2 כפות גרעיני ציאה

2 כפות תבלינים יבשים (כמו אורגנו, בזיליקום, טימין )

מלח (ופלפל אם רוצים)

2 כוסות מים קרים

לערבב במיקסר את השקדים עם כוס גרעיני דלעת. (פה השתמשתי בקמח גרעיני דלעת של שקוף שזה טבעי). ואז להוסיף ידנית את שאר המרכיבים היבשים. כשהכל מעורבב להוסיף בהדרגה את המים הקרים. עכשיו ממליצים לתת לבצק שעה לשבת ולהתמצק (חשוב שיהיה מוצק לחלוטין). אני נתתי לזה לילה שלם לשבת במקרר ואפיתי על הבקר. ממליצים 40-60 דקות, לפי דעתי מינימום שעה .

לאפות על 180 מעלות כ40-60 דקות . אני פורסת ומקפיאה.

#לחםללאגלוטן #ללאגלוטן #טבעוני

כל הזכויות שמורות לעידית פרימס © 

עיצוב ובניית אתרים: www.wixandme.com