• עידית פרימס

שניצלונים אפויים ללא גלוטן



שניצלונים שהכנתי השבוע כשרים לפסח!

האמת שהם יותר טעימים משניצלונים רגילים אבל ניצלתי את חג הפסח להכין אותם למשפחה. כמה נהניתי ממבט ההפתעה של הבת שלקחה ביס ואהבה!!

יש הרבה אופציות לשניצלונים כשרים לפסח. אפשר להכין בקורנפלקס כשר לפסח או בציפס או דובונים (כשרים לפסח).

אני מכינה בקמח שקדים, אופציה יותר בריאה, ללא גלוטן וללא דגנים.


שמתי בקערה שטוחה כוס קמח שקדים והוספתי תבלינים - אבקת בצל, שום, פפריקה מעושנת . אפשר גם כמון או אם אוהבים, ללכת לכיוון איטלקי - הרבה בזילקום אורגנו וטימין.




ערבבתי ביצה, טבלתי את חתיכות הפילה עוף בביצה ואז בקמח שקדים המתובלן.

סידרתי בתבנית לתנור.

הצעד הבא נורא חשוב - מרחתי את כל השניצלונים בשמן זית עם מברשת סיליקון.

אם זה לילדים שאוהבים שיהיה קראנצי אז תשתמשו בכמות נדיבה של שמנז. זה יוצא מעולה, גם נראה כמו שניצלון מטוגן.


אפשר להשפיע על הצבע עם התבלינים. השניצלונים שלי יצאו קצת קהים בגלל הפפריקה. אם אתם מעדיפים שיהיה בהיר יותר, תשתמשו רק באבקת בצל ושום ומלח.


זה הצלחת של הבת ה"קטנה" - שניצלונים עם קינואה וברוקולי. היא תמיד מסדרת לעצמה צלחת צבעונית. מעניין מאיפה היא למדה את זה ?! :)



33 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול