top of page
תמונת הסופר/תעידית פרימס

שמנת טבעונית



לפעמים בא לכם פסטה שמנת ואתם נמנעים מדברי חלב? ניסיתי המון אלטרנטיבות ולא אהבתי אף אחד מהם עד שהגעתי לפתרון הזה. זה רוטב מאוד פשוט, ענין של כמה דקות הכנה, אבל שימושית ברמות. מתאימה גם לפסטה וגם לירקות. ובאמת אבל באמת בריאה.


מכירים פתיתי בירה? אין לזה קשר לבירה, זה סה"כ שמרים, טבעוניים וללא גלוטן.

יש בהם כמות מכובדת של מינרלים, חלבון, סיבים, וויטמני B .


הוראות בסיסיות:

מכינים את הפסטה או הירקות - אני אוהבת את הרוטב על תרד או קישאים, אבל מתאים לכל ירק שנראה לכם מתאים.

מחזירים לסיר. מפזרים מעל כף - 2 בפות פתיתי בירה ואז מוזגים קצת חלב קוקוס (או שמנת קוקוס) . מערבבים בעדינות עד שהפתיתים נספגים לחלב וזה הופך להיות שמנתי. את התהליך הזה עושים פעמיים - לפזר עוד כף פתיתים ועוד קצת חלב קוקוס ולערבב . ואז זה יוצא מאוד "שמנתי".


להוסיף מלח, פלפל, לפי הטעם האישי.

כך זה נראה עם תרד. באמת אבל באמת מדהים.




57 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comments


bottom of page