עידית פרימס22 בנוב׳ 20171 דקותלחם פשתןמי שמתרגלת לאפות ללא גלוטן תשים לב שזה יותר פשוט ויותר מהיר מאשר אפייה עם קמחים רגילים. אני (בתור עצלנית) כמובן ממליצה רק על מתכונים לא...
עידית פרימס22 בנוב׳ 20171 דקותלחם superfoodמצרכים: כוס וחצי גרעיני דלעת (אני השתמשתי בכוס קמח גרעיני דלעת של שקוף שזה טבעי וחצי כוס גרעינים) כוס קמח כוסמת או אורז כוס שקדים חצי כוס...
עידית פרימס22 בנוב׳ 20171 דקותקטניותשעועית שחורה מכילה חלבון סיבים ויטמינם ומינרלים הכרחיים, כמו ברזל מגנזיום folate & B1. כולנו יודעים שזה בריא וכדאי לאכול אותם אבל אנחנו...