עידית פרימס

2 אפר 20191 דקות

קציצות כרובית

בתמונה הקציצות נראות די משעממות אבל הפתיעו קצת בטעם.

מישהו שאהב אותם, לא האמין שהן עשויות מכרובית. התעקש שהוא לא סובל כרובית, אף פעם לא אהב, ואין מצב. לא התעקשתי, פשוט חייכתי.

הירקן שלי מגרד את הכרובית ואני קונה אצלו שקית של כרובית מגורדת, כך שזה חוסך קצת זמן ובלאגן.

אז בשלתי את הכרובית הגרוסה כמה דקות במחבת עם קצת מים ותבלינים (ב2 נגלות כי הכנתי כמות גדולה). בשלתי לא עד הסוף.

ואז ערבבתי את הכרובית במעבד מזון עם

2 ביצים

5-7 כפות גדושות של קמח שקדים

תבלינים

להכין לביבות קטנות. אפיתי על 180 מעלות 15-20 דקות (תלוי בגודל). מומלץ למרוח שמן זית או קוקוס על הקציצות לפני האפיה.

נראה לי יהיו יותר טעימות מטוגנות, פשוט לא היה לי זמן (או סבלנות )

#ללאגלוטן #ללאדגנים

    460
    0