עידית פרימס

22 נוב 20171 דקות

הקרקרים האהובים עליי

עודכן ב: 29 יול 2020

הקרקרים האהובים עליי מבוססים על מתכון של אלנה אמסטרדאם, יש לה הרבה מתכונים מצויינים ב- https://elanaspantry.com

המצרכים:

  • 2 כוסות קמח שקדים

  • 2 כפיות מלח הימליה

  • כוס זרעי פשתן טחונים

  • כוס זרעי שומשום

  • כוס גרעיני דלעת

  • 3 כפות שמן קוקוס

  • 3 ביצים

לערבב את כל המרכיבים היבשים. לערבב בנפרד את הרטובים ואז את הרטוב לתוך היבש. לערבב, לחלק ל2 חצאים. לשים חצי בין 2 דפי אפייה ולגלגל אותו לעובי הרצוי. לחתוך עם סכין עגול של פיצה

לאפות 12-15 דקות על 170 מעלות ולקרר

כל פעם אפשר להשתמש בזרעים שונים ותבלינים שונים. אפשר לשחק עם הטקסטורה גם – לטחון את כל הזרעים או לא בכלל. אני אוהבת לטחון חצי ולהשאיר חצי שלם. אפשר לפזר למעלה זרעים ומלח. בתמונה הקרקרים הקהים הם עם הרבה זעתר.

אני מאוד רוצה להכין אותם ולייבש אותם במקום לאפות אותם, כי עדיף לא לחמם את הפשתן והזרעים. כרגע אין לי מייבש מזון אבל נראה...

#ללאגלוטן #ללאדגנים

    3270
    2